Dania główne
Policzki wołowe podane z kluskami śląskimi i bukietem grillowanej włoszczyzny
Polędwica z rusztu po angielsku z pieczarkami z frytkami
Gicz jagnięca duszona w sosie własnym, podana z buraczkami zasmażanymi i ziemniaczanym puree
Polędwiczka wieprzowa w sosie do wyboru: żurawinowy, serowy lub borowikowy z ziemniakami z wody
Schab z kostką z talarkami ziemniaczanymi
Żeberka w sosie pikantno – słodkim z ziemniakami opiekanymi
Pierogi z pieczoną gęsią podawane z sosem kurkowym lub pierogi polane gęsim tłuszczykiem (7 szt.)
Udko gęsie confit w sosie na śliwowicy podawane z kaszotto borowikowym i czerwoną kapustą
Pierś kacza w sosie malinowym podana z pieczonym jabłkiem i żurawiną
Filet kurczaka z salsą warzywną, prażony pęczak, sałatka z winegret
Łosoś pieczony w sosie krewetkowym z ziemniakami z wody
Sandacz w sosie cytrynowo maślanym z chrzanowym puree